Planering

Innan man kan få byggnadslov vid nybygge och renovering så måste man ha en vattentät planering att presentera och denna måste man arbeta fram med största noggrannhet tillsammans med auktoriserade hantverkare. Inför de VVS-arbeten som kommer att äga rum vid ditt bygge så hjälper vi dig redan på planeringsstadiet, gärna tillsammans med andra delaktiga såsom arkitekter, elektriker och snickare, så att allting sys ihop på bästa vis.

Värme

När det gäller V för värme så arbetar vi med många olika lösningar och har kompetens inom såväl gamla som nya system. Vi hjälper dig med VVS-arbeten i form av installationer och reparationer av allt från värmepumpar och varmvattenberedare till vattenburen golvvärme, radiatorer och element m.m. Vi vet att varje hus och fastighet har sina unika förutsättningar och hjälper våra kunder att hitta effektiva, ekonomiska lösningar för uppvärmning både vid nybygge och renovering.

Sanitet

Sanitetssystemet i ditt hem går genom rör och inom VVS-arbeten talar man ofta om just rörarbeten när man talar om sanitet. Problem med gamla rör leder lätt till läckor och fuktskador som snabbt leder till mögelangrepp. Går det långt är det ett riktigt gissel att reda ut. Vi genomför service av ditt vatten- och sanitetssystem för att förebygga skador. Givetvis finns vi också tillgängliga för installation av rör och inkoppling av vatten till badrum, kök, tvättstuga m.m. i såväl nybyggnationsprojekt som vid renoveringar.

Det finns inget inom VVS-arbeten som vi inte tar oss an, alltid med samma engagemang och positiva inställning.