VVS-expert

Vi är ett heltäckande VVS-företag med såväl bred kompetens. Alla som arbetar här är utbildade, certifierade VVS-montörer med olika specialkompetenser vilket ger oss mycket stark konkurrenskraft. Det finns inget uppdrag inom VVS som vi inte kan anta och ingen magnitud som är för stor. Våra servicebilar är moderna och välutrustade och tack vare vår stora tillgång av reservdelar vilket hjälper oss i att levererar snabba, hållbara lösningar.

Auktoriserat företag

Givetvis är vi ett auktoriserat VVS-företag med medlemskap i VVS Företagen och Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Vi har också certifiering för Heta Arbeten. Vidare är vi generöst försäkrade - allt för att du som kund hos oss ska kunna känna dig hundra procent trygg i alla lägen.

Lösningar som håller

När det gäller de arbeten som vi antar så går vi alltid in för dem med helhjärtat engagemang. Vi antar små som stora uppdrag men alla får alltid vår hundraprocentiga uppmärksamhet.Som auktoriserad VVS-montör så levererar vi bara kvalitetsresultat som våra kunder ska kunna glädjas över i många år framöver. Kvalitet är ledordet som vi följer som en röd tråd i allt vi gör och inget annat än det absolut bästa är gott nog för våra kunder.